Ingredienser:
En burk konserverade kikärtor
En burk konserverad tonfisk
2- 3 msk turkist yoghurt eller creame fraiche
1 msk timjan eller oregano
1 äpple
Salt och peppar
 
Börja laga: 
1. Skölj av kikärtorna med vatten och häll av spadet från tonfiken.
2. Lägg kikärtorna i en bunke och mixa med mixerstav tills det blivit en kräm.
3. Häll i tonfisken, turkiska yoghurten/ creame fraiche, timjan, lite chili och salt&peppar.
4. Rör samman till en jämn smet.
4. Värm en stekpanna med lite olivolja. Lägg i biffarnaoch stek på lagom värme tills de är är gyllenbruna på båda sidorna (5 min på båda sidorna ungefär)
5. Blanda äpple och isbergssallad.
6. Häll på lite olivolja och balsamvinäger för en god smak
 
(Hittade på dessa biffar idag och de smakade faktiskt riktigt gott)
Gör som lunchlåda till jobbet eller till skolan- hoppas det smakar!
 

Kommentera

Publiceras ej